Ahad, 29 Mac 2009

actually ari ni ari jadi ku..so hpy b'day 2 myself

eheh ari ni ari jadi ku.. tp dh besar dh, so no present la.. tp makasih yg greets arh ku td by msg ah..trharu skit rsa nya ada urg ingatkn birthdy ku ah.. td tghri kn aku wit family ke kampung,tutong arh urg khwin lg ah tp nda ku tau sapa eh..myb cuzen ku yg jauh kali..

abis mkn apa lg ke kampung tarus kmi arh nene ku sblah mama ah.. sja kn lawat, aku wh jrg2 blik kampung di tutong ne bz kaja ja..


ane my bro ne otw kn ke rumah nene ah,kmi parking jauh eh atas bukit,jln nya lg rusak eh,eath bjln kaki ja kmi ke sana ah

ane sis ku ne nda ea sadar kna candid ah eheh

aksi2 nda tau2 kna candid ne ehe



cuzen ku pun kana eh sma babu2










abis mlawat nene,btw tlupa ku gmbr nene ku ah,cian eh sakit mseh,so kmi pun kn blik,turun g bukit..then naik bukit..bru jumpa keta





so otw kn blik tu kmi pun singgah d kadai skh tutong ah,aku wah kn mbli brg2 cuci keta n kanvas biru...
abis mbali brg2ku ade ku ngusut minta bli kn aiskrem ah..apa lg suma ampit mkn aiskrem tmasuk mama n babah ah..




















aksi2 mkn aiskrem,biasa buang2 bureng aku start bgmbr la hehe

so last skali kmi pun blik ke rmh d katok.. ngaleh sgt la.. eath ku buat blog ne..saja2 buang bureng..ada jua kenangan eh











12 ROUNDS BEST...


12 rounds (2009)
aku liat ceta ne sma gurl ku eheh d mall cineplax last friday,eheh bleh than la jua ceta nya ne,btw john cena yg blakun dlm ceta ne.. seorang penjenayah mau revenge atas kematian gurl nya 1 tahun lapas arh john cena ah..


ane babak2 nya



so ratings nya ku bgi 9/10 n 2 thumbs up!! siuk kali ah ceta nya ne.. nda caya cuba liat sendiri..

Ahad, 22 Mac 2009

art of images and pictures

ehe ane suma gmbr2 yg ku gmbr la,sja post buang bureng..btw ane suma ku gmbr pkai hp ja,eath nda brpa clear.. mun ada camera digital au siap ea byk2 ku gmbr ehehe
suma nya kn pndai posing dh ne tmasuk bby damit ah eheh..hope u all njoy..





























Masa